Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروین اشراقی مطلب اظهار کرد: ۲۴ واحد صنعتی در سطح استان توسط زنان مدیریت می‎شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پروین اشراقی در گفتگو با آناخبر با اشاره به افزایش حضور زنان استان در عرصه کار آفرینی  اظهار کرد: ۲۴ واحد صنعتی در سطح استان توسط زنان مدیریت می‎شود

وی با اشاره به رسالت سیاست‎گذاری اداره کل امور بانوان و خانواده‎ی استانداری در حوزه‎ی مبارزه با آسیب‎های اجتماعی گفت: تدوین سند توسعه‎ی زنان، اجرای طرح تاب آوری خانواده‌ها و تدوین اطلس زنان استان از جمله اقدامات این اداره کل به منظور کاهش و مبارزه با آسیب‎های اجتماعی به شمار می‎آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر نقش آموزش و پرورش در نهادینه کردن مبانی فرهنگی گفت: بیش از ۷۵۰ هزار دانش آموز در استان در حال تحصیل در مدارس هستند؛ از این رو این مجموعه می‎تواند با تکیه بر ظرفیت‎های خود در مبارزه با آسیب‎های اجتماعی نقش موثری را ایفا کند.

اشراقی تاکید کرد: با وجود این که آمار زنان معتاد در استان ما بسیار پایین‎تر از آمار کشوری است، اما بیشتر قربانیان اعتیاد را زنان جوان تشکیل می‎دهند؛ از این رو ورود آموزش و پرورش و دانشگاه‎ها به منظور مبارزه با این آسیب اجتماعی بیش از پیش ضرورت می‎یابد.

وی  با ارائه‎ی گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه اداره کل امور بانوان و خانواده‎ی استانداری آذربایجان شرقی گفت: پیگیری برگزاری دوره‎های تاب آوری در سطح استان، برنامه‎ریزی برای مبارزه با آسیب‎های اجتماعی، پیگیری مفاد سند توسعه‎ی زنان و خانواده‎ی استان، نهایی کردن اطلس زنان استان، برگزاری نشست‎های مختلف با حضور استاندار و زنان فرهیخته‎ی استان و پیگیری اجرای برنامه‎های ۱۰ گانه‎ی اقتصاد مقاومتی زنان استان از جمله اقدامات این اداره کل است.

اشراقی ادامه داد: دفتر امور بانوان و خانواده‎ی استانداری در راستای سیاست‎گذاری و برنامه‎ریزی برای سایر دستگاه‎های اجرایی ذی‎ربط فعالیت کرده و امور مربوطه به زنان و خانواده را رصد می‎کند. همچنین این اداره کل مصوبات امور زنان و خانواده در سیاست‎های بالا دستی همچون سیاست‎های سند ششم توسعه‎ و سند چشم انداز ۲۰ ساله را نیز پیگیری می‎کند.
وی با اشاره به عملیاتی شدن اطلس زنان در سطح شهرستان تبریز گفت: این اطلس یک بانک اطلاعاتی جامع از ظرفیت‎های استانی در حوزه‎ی زنان است که تمامی اطلاعات و آمارهای موجود در آن پویا بوده و همه ساله به روز و تکمیل می‎شود.

وی در ادامه عنوان کرد: در سال گذشته حدود ۱۹۵ کارگاه در خصوص طرح تاب‌آوری زنان در سطح استان اجرا شد که حدود هفت هزار و ۵۷۸ نفر در این کارگاه‌ها شرکت داشتند و در فاز دوم اجرای طرح تاب‎آوری نیز هفت هزار و ۵۰۰ نفر بالغ بر ۳۰ هزار ساعت از کارگاه‎های آموزشی بهره‎مند شدند. همچنین تفاهم‎نامه‎ی فاز سوم طرح تاب آوری نیز تایید شده است.

اشراقی بیان کرد: برگزاری دوره‎های آموزشی کارآفرینی با همکاری اداره‎ی کار و فنی و حرفه‎ای، راه‎اندازی شبکه‎ی نانو استان و استفاده از قابلیت‎های دختران فارغ‌التحصیل در رشته‎های شیمی و نانو در مقاطع تحصیلی بالا، رفع موانع تولید و ارائه‎ی تسهیلات به بانوان کارآفرین، توانمندسازی مدیران زن استان و برگزاری کارگروه‎های تخصصی زنان و امور خانواده از دیگر فعالیت‎های این اداره کل به شمار می‎آیند.

وی در ادامه از احداث پارک بانوان در سال آتی خبر داد و گفت: طبق توافقات و مساعدت‎های شهردار تبریز، احداث پارک اختصاصی بانوان در سال آتی در دستور کار قرار می‎گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده‎ی استانداری آذربایجان شرقی در پایان از با تاکید بر نقش این اداره کل در رویداد بین‎المللی «تبریز ۲۰۱۸» خاطرنشان کرد: با همکاری اداره کل امور بانوان و خانواده‎ی استانداری آذربایجان شرقی، جشنواره‎ی مد و لباس‎های محلی همزمان با این رویداد فرهنگی بزرگ در سطح بین‎المللی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۲۹۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه السادات مدبر نژاد در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این سند بر اساس اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و در هفت محور تدوین شده است.

وی، افزود: بر اساس این سند برنامه‌های لازم در حوزه زنان در سطح کشور در آموزش و پرورش از سال گذشته آغاز شده است و جلو می‌رود.

مدبر نژاد، با تشریح محورهای این سند گفت: زیست عفیفانه، گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تحکیم خانواده، نشاط اجتماعی، محرومیت زدایی و پرورش هویت اسلامی و ایرانی از جمله محورهای این سند است.

وی، جامعه هدف این سند را دختران دانش آموز، بانوان فرهنگی، دانشجو معلمان خانم، آموزشیاران زن نهضت سوادآموزی برشمرد و افزود: تمامی این موارد برگرفته از اسناد بالادستی است که طرح‌های مختلف در حوزه زنان بر این اساس در سال گذشته انجام شد و برای سال جدید هم برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در زمینه گفتمان سازی الگوی زن سوم مسلمان، نشست‌های تخصصی متعددی در تمامی استان‌های کشور برای بانوان فرهنگی و مادران دانش آموزان برگزار گردید. و کتاب سبک زندگی دخترانه در راستای گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان تألیف گردید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

مدبر نژاد افزود: تفاهم‌نامه همکاری مشترکی ما بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد گردید که یکی از محورهای اصلی این تفاهم نامه الگوسازی از بانوان فرهنگی موفق در گفتمان الگوی زن سوم مسلمان بود.

مدبر نژاد ادامه داد: در زمینه پرورش هویت اسلامی- ایرانی، طرح کشوری تقویت هویت دخترانه، مهارت‌های اعتماد به نفس و عزت نفس در آنان با هدف کمک به پرورش هویت اسلامی- ایرانی و نقش آفرینی مؤثر و مومنانه دختران برگزار گردید.

وی افزود: کتاب هویت دخترانه جهت کمک به مربیان و مشاورین مدارس در راستای تقویت هویت دخترانه و پرورش هویت اسلامی- ایرانی تألیف شد و در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

در جهت افزایش نشاط اجتماعی در بین دختران، ستایشواره بهیندخت برگزار گردید که هدف اصلی از این ستایشواره افزایش نشاط اجتماعی و پرورش هویت اسلامی- ایرانی دختران از طریق کشف و شناسایی استعدادها و توانایی‌های آنان در ۹ محور بود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش. در امور زنان بیان کرد: در محور محرومیت زدایی و توجه به سلامت دختران دانش آموز مناطق محروم طرح کشوری بهبود وضعیت سلامت دانش آموزان دختر مناطق محروم در دوران بلوغ و تهیه بسته‌های آموزشی بهداشتی مکمل ویژه بلوغ دختران انجام گرفت

وی اذعان داشت: در راستای زیست عفیفانه نشست‌های تخصصی متعددی جهت ترویج و نهادینه‌سازی زیست عفیفانه برای بانوان فرهنگی و دختران دانش آموز در سراسر کشور انجام گرفت، از طرفی با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی مدرسین زیست عفیفانه در راستای ارتقای آگاهی و مهارت والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه فرزندان در مرحله اول، ۲۰۰ نفر از استان‌های اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی توانمند شدند که این عزیزان در استان‌هایی از جمله استان اصفهان کار آموزشی خود را آغاز کردند. در مرحله دوم، ۲۰۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده، استان‌های البرز، همدان، گلستان، گیلان، شهرستان‌های استان تهران دوره‌های توانمندسازی را با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گذراندند.

مدبر نژاد افزود: در مرحله سوم، ۲۰۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده استان‌های کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، قزوین و بوشهر این دوره را پشت سر گذاشتند، که به امید خدا از ظرفیت این مدرسین برای ارتقای آگاهی و مهارت والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه فرزندان استفاده خواهد شد.

مشاور امور زنان و دبیر قرار گاه جوانی جمعیت در ادامه بیان داشت: در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، آموزش مهارت‌های سبک زندگی اسلامی- ایرانی، وجوه مثبت ازدواج بهنگام، تحکیم بنیان خانواده و حمایت از نقش مادری در قالب نشست‌های تخصصی و همایش‌های متعدد در سراسر کشور انجام گرفت.

وی گفت: برای اولین بار رویداد ایران جوان- ایران قوی در سه محور خانواده، مدیران و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها در راستای تقدیر از برترین خدمات در زمینه رشد ازدواج و فرزند آوری برگزار گردید که در هفته ملی جمعیت از برترین‌ها در این زمینه تجلیل خواهد شد.

مدبرنژاد در رابطه با سرویس مدارس نیز گفت: در حوزه سرویس مدارس در شهریور ۱۴۰۲ آئین نامه جدید حمل و نقل دانش آموزی مصوبه هیأت وزیران اجرا خواهد شد و بر اساس آن هیچ مدیر مدرسه‌ای حق انعقاد قرارداد با هیچ شرکتی را نداشته و این کار به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واگذار شده و آموزش و پرورش به عنوان ناظر می‌باشد.

وی، افزود: امسال برای سرویس دانش آموزی مدارس، موظف به اجرای این آئین نامه هستیم.

کد خبر 6100249

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود