Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساسان محسنی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارستان امام علی (ع) ارتش در راستای اطاعت از فرامین رهبر انقلاب و با استفاده از منابع و ظرفیت داخلی و نیروی متخصص خود به طراحی و دوخت لباس‌های محافظ ایزوله و ماسک کرده است.

وی اظهار  کرد: بر همین اساس اقدام جهادی نسبت به طراحی و دوخت لباس های محافظ ایزوله سرهم قابل استریل و اتوکلاو برای کارکنان و بیمارانی که مشکوک به ویروس کرونا هستند، انجام شده که در مقایسه با نوع خارجی هزینه کمتری داشته و ماسک های تولیدی نیز در اختیار کارکنان درمانی بیمارستان و بیماران قرار داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسنی ادامه داد: بیمارستان امام علی (ع) به محض دریافت خبر از اداره بهداشت و درمان نزاجا، قرارگاه منطقه‌ای شمالغرب، قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۱ حمزه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با توجه به اهمیت موضوع، تیم جنگ نوین و واکنش سریع بهداشت و درمان را تشکیل داده و پیش بینی بخش‌های حاد تنفسی، اورژانس و قسمت ایزوله و سایر قسمت ها را انجام و تخت‌هایی در این زمینه طراحی و برای انجام این ماموریت آماده کرده است. 

وی اضافه کرد: برنامه ای نیز برای پزشکان مقیم که دارای تخصص عفونی و داخلی بوده و از تجربه بالایی در این زمینه برخوردارند، اتخاذ شده است به گونه ای که بیمارستان امام علی ارتش تبریز برابر بررسی‌های به‌ عمل آمده جزو معدود بیمارستان هایی است که دارای پزشکان عفونی و داخلی به صورت مقیم می باشد. 

محسنی، سرلوحه قرار دادن آموزش را از جمله رویکردهای مهم کادر درمانی و پزشکی بیمارستان امام علی برشمرد و گفت: در این زمینه آموزش هایی توسط تیم های جنگ نوین و واکنش سریع در ۳ سطح فرماندهان، کارکنان پایور، کارکنان وظیفه و خانواده کارکنان انجام می شود.

وی یادآوری کرد: تیم های آموزشی بهداشتی در یک برنامه بسیار سریع و فشرده از یگان‌های تابعه ارتش بازدید کرده و نسبت به بروزرسانی اطلاعات و آموزش فرماندهان و مسئولین بهداری یگان‌ها می پردازند.

رییس بیمارستان امام علی (ع) تبریز با اشاره به اقدامات انجام شده درباره مبارزه با ویروس کرونا در پادگان‌های ارتش در آذربایجان شرقی، افزود: تمامی یگان‌ها روزانه اماکن و تاسیسات خود را ضدعفونی کرده و نسبت به اسکرین و غربال گری اولیه کارکنان در بدو ورود توسط مسئولین بهداری و با کنترل مکرر سیستم غذایی، اقدامات پیشگیرانه را انجام می‌دهند.

محسنی با بیان اینکه بیمارستان امام علی(ع) تبریز به عنوان بیمارستان پشتیبان جهت مقابله با ویروس کرونا تعیین شده است، اظهار داشت: این بیمارستان تمهیدات لازم در خصوص کلیه اقلام آمادی، دارویی و لباس های حفاظتی فردی مورد نیاز را انجام داده است و هم اکنون همه بخش‌های بیمارستان در حال آماده باش کامل قرار دارند.

به گزارش ایرنا، بیمارستان امام علی(ع) ارتش تبربز از جمله بیمارستان‌های عمومی (جنرال) مجهز در تبریز است که ساختمان جدید آن در سال جاری افتتاح شد و در حال حاضر دارای ۲۰۵ تخت فعال است.

این مرکز درمانی دارای بخش های جراحی مردان، داخلی مردان، تحت نظر اورژانس، زنان و مامایی، کودکان و نوزادان، داخلی مردان و  زنان، بخش داخلی ۴، اتاق عمل، تخت های زایمان، لیبر، دیالیز، سرپائی اورژانس، ریکاوری، Post CCU و قلب و عروق، ICU، جنرال NICU – CCU می باشد.

به گزارش ایرنا، تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در آذربایجان شرقی به ۷۰ نفر رسیده که تا کنون ۶ نفر هم فوت شدند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا تبریز آذربایجان شرقی ارتش جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تبریز آذربایجان شرقی ارتش جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا تبریز آذربایجان شرقی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیمارستان امام علی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک گور جمعی دیگر در محوطه بیمارستان «الشفا» غزه

از میانه فروردین ماه که ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان الشفای شهر غزه خارج شد، جهان همواره شاهد کشف گور‌های جمعی در این محوطه بوده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: کادر پزشکی و نهاد‌های امدادرسان امروز سومین گور جمعی را در محوطه بیمارستان الشفا واقع در غرب شهر غزه کشف کردند.

این دفتر اعلام کرد که تا به این لحظه پیکر ۴۹ شهید از این گور جمعی بیرون آورده شده و نهاد‌های امدادرسان و کادر پزشکی همچنان در جست و جوی اجساد جدید هستند. احتمال افزایش شمار شهدا با کشف پیکر‌های جدید وجود دارد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه در ادامه گزارش داد که تا کنون هفت گور جمعی در داخل بیمارستان‌ها در مناطق مختلف این باریکه کشف شده است.

رسانه‌های فلسطینی ۲۱ فروردین نیز گزارش داده بودند که تیم‌های پزشکی پس از پایان جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در بیمارستان الشفای شهر غزه، ۳۸۱ جسد در محوطه این بیمارستان کشف کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه (۱۳ فروردین) از داخل بیمارستان الشفا و مناطق اطراف آن عقب نشینی کرد.

نظامیان این رژیم طی ۲ هفته اشغال این بیمارستان، ویرانی بسیار گسترده و فاجعه انسانی هولناکی برجای گذاشتند. آنها همچنین بخش گسترده‌ای از ساختمان‌های بیمارستان و منازل اطراف آن را به آتش کشیدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشف یک گور جمعی دیگر در محوطه بیمارستان «الشفا» غزه
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • (ویدئو) رونمایی از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی اسپیس ایکس
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده