Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز گفت: روزانه بیش از یک هزار ماسک N95و بالغ بر 5 هزار ماسک معمولی کش دار در این مرکز در بین همکاران و کادر درمانی توزیع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسعود فقیه‌دینوری امروز در جلسه بررسی 45 روز مقاومت در برابر کرونا با اشاره به اینکه ایمنی و حفاظت کادر درمانی از همان روزهای آغازین بحران کرونا ویروس در اولویت بوده است اظهار داشت: اگر کادر درمانی از ایمنی و حفاظت مناسب برخوردار باشند قطعا کارآیی و راندمان کار آنها نیز بالاتر و بهتر خواهد بود و کیفیت خدمات درمانی منوط به آرامش خاطر و ایجاد فضایی ایمن و خالی از ترس و استرس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : تمام اعضای تیم مدیریت اجرایی در بحران کرونا ویروس به طور شبانه روزی در تلاش هستند تا کمبودی از لحاظ تهیه تجهیزات حفاظتی، اقلام مصرفی و دارویی نباشد و تا این لحظه هیچ کمبودی در مرکزآموزشی درمانی امام رضا (ع) وجود ندارد. 

رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با تاکید بر اینکه تمام کادر درمانی اعم از پزشک و پرستار و خدمات به صورت یکسان از امکانات حفاظتی برخوردار می‌باشند ادامه داد: کادر درمانی که وارد بخش های ویژه مراقبت از بیماران درگیر با کرونا ویروس می‌شوند از نظر ما فرقی نداشته و تمام این افراد به خاطر یک هدف خاص و آن هم حفاظت از سلامت مردم عزیز هست بنابراین یکی از وظایف اصلی ما در مرحله اول حفاظت از سلامتی تمام افراد کادر درمانی است.

دینوری با اشاره به نقاط ضعف و قوت تیم مدیریت اجرایی در مواقع بحرانی گفت: این نکته طبیعی است که درمواقع اینچنینی برخی نقاط قوت و ضعف‌ها پدیدار می‌شوند و نقاط قوت ما این است که با تلاش‌های شبانه‌‌‌روزی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تیم مدیریت اجرائی مستقر در این مرکز علی رغم وجود مشکلات عدیده ای که اکثر بخشهای دولتی به لحاظ وضعیت تحریم پیش آمده دست به گریبان هستند تا این لحظه از نظر منابع مالی و تامین تجهیزات، کمبودی نداشته و فعلا به حد کافی منابع مالی در اختیار داریم. 

این مقام مسئول حوزه سلامت ابراز داشت: لباس‌هایی که برای حفاظت از کادر درمانی در اختیار همکاران قرار می‌گیرد بر اساس پروتکل تدوین شده از سوی وزارتخانه متبوع و سازمان‌های جهانی تهیه شده و روزانه بالغ بر 700 دست لباس مخصوص حفاظتی بین کادر درمانی توزیع می‌شود. 

وی اضافه کرد: بنده و همکاران مستقر در مرکز همواره و در هر ساعت از شبانه روز آماده دریافت هرگونه انتقاد سازنده از عملکرد مرکز هستیم و با توجه به اینکه 45 روز از مقاومت در برابر کرونا ویروس میگذرد به نظر بنده عملکرد این مرکز بر همگان مبرهن شده است. 


گزارش فارس حاکی است مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) تبریز با بیش از یک‌هزار و 100 تخت فعال بیمارستانی بزرگ‌ترین سانتر درمانی بحران کرونا ویروس در شمال‌غرب بوده و بیش از 45 روز است که پیشتاز مبارزه با کرونا ویروس در شمال غرب بوده و تعدادی از کادر درمانی شاغل در این مرکز نیز پس از ابتلا به بیماری کرونا ویروس بهبود یافته و به جبهه مدافعلان سلامت بازگشته‌اند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۱

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز مقاومت ویروس بیمارستان امام رضا خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی کرونا ماسک ضدعفونی سلامت درمان بهداشت دارو درمانی امام رضا کادر درمانی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۵۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان از توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخرم‌آباد، محمد قدمی، ظهر امروز، در نشست خبری به‌مناسبت هفتۀ هلال‌احمر، گفت: جمعیت هلال‌احمر لرستان با 36مرکز امدادی 674 عملیات امدادی را سال گذشته به شهروندان ارائه داد و 9 کوهنورد گرفتار در اشترانکوه توسط امدادگران این جمعیت نجات یافتند.

او اضافه کرد: یک‌هزار و 500 نفر امدادگر در قالب تیم‌های پنج‌نفره در سطح لرستان فعال هستند و از ظرفیت این افراد در بخش‌های مختلف امدادی و نجاتی استفاده می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان با بیان ارائۀ دوره‌های آموزش عمومی و تخصصی امدادونجات در این استان، عنوان کرد: این آموزش‌ها در 190 خانه هلال  انجام شده‌است.

قدمی با اشاره به کمک 270 میلیارد ریالی جمعیت هلال‌احمر در بخش‌های مختلف، بیان کرد: داروخانه هلال‌احمر لرستان بیش از هزار قلم دارو را در سطح این استان  توزیع می‌کند.

او خاطرنشان کرد: بیش از 50 هزار عضو جوان در جمعیت هلال‌احمر لرستان داریم که برای این افراد اقدامات فرهنگی همچون اعزام به اماکن زیارتی طی سال گذشته انجام شده‌است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان با بیان صرف هزینه 30 میلیارد ریالی در حوزه تعمیرات و بازسازی پایگاه‌های امدادونجات این استان، اذعان کرد: 215نفر طی سال‌های اخیر جذب هلال‌احمر شده‌اند و همگی از نجاتگران باسابقه هستند.

قدمی با بیان اینکه فاز نخست نساجی هلال‌احمر در دلفان راه‌اندازی می‌شود، اضافه کرد: 500 نفر با اجرای این پروژه مشغول به‌کار می‌شوند.

او بیان کرد: دوست‌داشتن بندگان و حفظ کرامت انسانی در مجموعۀ هلال‌احمر به‌خوبی نمایان است و ما با شعار با «مشارکت شما سربلندیم» با همکاری مردم در مواقع بحران اقدامات بشردوستانه و ارزشمندی را انجام داده‌ایم.

انتهای پیام/645/.

دیگر خبرها

  • لباس مخصوص دوندگان کم آبی را جبران می‌کند
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • (ویدئو) رونمایی از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی اسپیس ایکس
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی