Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سجاد پاکزاد با اشاره به انجام اقدامات پیشگیرانه برای مبارزه با ویروس کرونا در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اظهار کرد: بخشی از اقدامات مانند تولید ماسک، برگزاری کلاس‌های مجازی و تخلیه و ضد عفونی خوابگاه دانشجویی از هفته اول اسفند ماه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بخشی از مواد اولیه توسط بسیج و سپاه و مقداری نیز توسط خودمان تأمین شده و ماسک‌ها پس از تولید، دوباره به بسیج تحویل داده شده و پس از ضدعفونی بسته بندی و در مناطق کم برخوردار تبریز، توزیع می‌شوند.

پاکزاد از تولید لباس‌های بیمارستانی در کارگاهی در این دانشگاه خبر داد و گفت: کارگاه تولید لباس‌های بیمارستانی با ظرفیت روزانه ۱۰ دست لباس آغاز به کار کرده و لباس‌های تولید شده در این کارگاه در بیمارستان اسکو و سایر بیمارستان‌های مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی تبریز، توزیع می‌شود.

رئیس ستاد بسیج و جهاد مقابله با کرونا در دانشگاه هنر اسلامی تبریز از توزیع مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح در محلات و منازل اطراف دو سایت دانشگاه هنر اسلامی تبریز خبر داد و گفت: ضد عفونی کننده‌های یک لیتری در بین همکاران مان نیز توزیع شده است.

او همچنین ضد عفونی کردن محلات اطراف دانشگاه را از دیگر اقدامات دانشگاه هنر اسلامی تبریز به منظور مبارزه با کرونا عنوان کرد.

 پاکزاد با اشاره به دور کاری کارکنان دانشگاه هنر اسلامی تبریز به منظور پیشگیری ازشیوع ویروس کرونا، از راه اندازی سامانه آموزش مجازی با ظرفیت ۵۰۰ نفر همزمان برای دانشجویان و برگزاری کلاس‌های آموزشی مجازی خبر داد.

رئیس اداره بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویان دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز از تبدیل دانشکده فرش هریس به نقاهتگاه درمان تکمیلی بیماران کرونایی خبر داد.

شهلا کریمی گفت: دانشکده فرش هریس واقع در این شهرستان در سال‌های گذشته به دلیل کاهش تعداد دانشجویان به حالت غیرفعال درآمده بود.

او افزود: دانشگاه هنر اسلامی تبریز در راستای عمل به رسالت خود برای کمک به ریشه کن کردن ویروس کرونا، این دانشکده را در اختیار فرمانداری شهرستان هریس قرار داده است.

کریمی از تبدیل این دانشکده غیرفعال به نقاهتگاه ۶۰ تخت خوابی برای تکمیل دوره درمان بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و گفت: این دانشکده توسط فرمانداری هریس در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار داده شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس دانشگاه هنر اسلامی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از ثبت رکورد تاریخی این دانشگاه با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین دانشگاه‌های آسیا خبر داد.

دکتر صفر نصرالله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود کم‌سابقه‌ی ۲۸ پله‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی، توانست از رتبه‌ی ۱۴۹ در سال گذشته به رتبه‌ی ۱۲۱ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز همچنین در کشور موفق شد در یک عملکرد درخشان از رتبه‌ی هجدهم به رتبه‌ی دوازدهم رسیده و رکورد جدیدی ثبت کند و در بین دانشگاه‌های جامع، بعد از دانشگاه تهران در رتبه‌ی دوم قرار گیرد.

نصرالله‌زاده با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز در کسب این موفقیت، خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان در راستای تدوین و اجرای برنامه‌ی راهبردی دانشگاه به‌دست آمده و ما به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تدوین برنامه‌ی راهبردی، قطعا باید به این موفقیت‌ها تداوم بخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی در خصوص اثرات مثبت این موفقیت‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، بیان کرد: نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز و شانگهای از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر هستند که با استفاده از شاخص‌های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت و فعالیت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند