Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش دانشگاه آزاد تبریز از تولید بیش از ۳۰۰ لیتر مواد ضدعفونی توسط مرکز تحقیقات دانشگاه خبر داد و گفت: مجوز لازم برای تولید لباس ایزوله توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در دانشگاه آزاد تبریز اخذ شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن رسولی‌سقای، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز  با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده درباره مقابله با بیماری کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: در حوزه پزشکی براساس جلسات راهبردی دانشگاه که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد، مقرر شد تمام تجمعات و جلسات غیرضروری لغو و موضوع از طریق رئیس استان به تمام واحد‌ها و دانشکده‌ها ابلاغ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رسولی‌سقای با بیان اینکه کمیته بحران بیمارستان امام سجاد (ع) ۲۰ اسفند تشکیل و مقرر شد بخش ۲۵ تختخوابی بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص یابد، افزود: در این راستا بخش‌هایی از بیمارستان آماده و در اختیار این بیماران قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با اشاره به اطلاع‌رسانی درباره شرکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان در فراخوان تحقیقاتی کووید-۱۹ بیان کرد: گروه‌های مجازی متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی درباره آخرین یافته‌های این بیماری درباره آگاهی از آخرین پروتکل‌های بهداشتی تشکیل شد.

رسولی‌سقای با بیان اینکه در حوزه معاونت توسعه و مدیریت، تمام مراکز آموزشی در پی شیوع ویروس کرونا ضدعفونی و تمام خوابگاه‌ها ضدعفونی و تعطیل شد، تصریح کرد: در حوزه آموزشی نیز در پی تعطیلی کلاس‌ها، ستاد آموزش مجازی تشکیل و تمام نیرو‌های استان در راستای فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم بسیج شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبری با اشاره به اجرای تمام کلاس‌های دانشگاه به‌صورت مجازی از اواسط اسفند تاکنون یادآور شد: در حوزه فناوری نیز روزانه ۵ هزار عدد ماسک سه‌لایه و ۳ هزار عدد ماسک N ۹۵ توسط شرکت دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تولید می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از تولید بیش از ۳۰۰ لیتر مواد ضدعفونی توسط مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد تبریز خبر داد و خاطرنشان کرد: مجوز لازم برای تولید لباس ایزوله توسط شرکت دانش‌بنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اخذ شد.

رسولی‌سقای ساخت نمونه اولیه تب‌سنجی بدون تماس را از دیگر افتخارات این دانشگاه برشمرد و ادامه داد: تهیه طرح کسب و کار کیت تشخیص کووید-۱۹ توسط مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی اجرایی شد، همچنین طرح تحقیقاتی بررسی اثر لیزر بر روی ویروس کووید-۱۹ توسط مرکز تحقیقات واحد تبریز در حال انجام است.

وی اضافه کرد: طرح تحقیقاتی بررسی وضعیت شبکه‌های برق در شرایط کرونا توسط مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری پیشنهاد شده است. همچنین ایجاد کمیته علمی و مدیریت بحران، توسعه پایدار و محیط زیست توسط مرکز تحقیقات مدیریت توسعه پایدار حوزه آبریز صورت گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تأکید کرد: در حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی نیز در راستای فعالیت‌های جهادی دانشگاه و در راستای مقابله با وحشت و ترس از کرونا، مرکز مشاوره سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اقدام به ساماندهی مشاوران داوطلب و راه‌اندازی سیستم مشاوره تلفنی در این زمینه کرد.

رسولی‌سقای حضور رئیس دانشگاه را در برنامه زنده سهند درباره اقدامات مبارزه با استرس کرونا از دیگر اقدامات برشمرد و متذکر شد: گروه حافظان سلامت جهادی بسیج دانشگاه در راستای دفاع بیولوژیک به میزان هزار لیتر روزانه نقاط مختلف تبریز را ضدعفونی کردند.

وی گفت: روابط عمومی دانشگاه نیز در راستای پیشگیری و معرفی بیماری ویروس کرونا پوستر‌های متعددی طراحی و از طریق فضای مجازی و وبسایت دانشگاه اطلاع‌رسانی کرد و با دعوت دانشجویان به آرامش، با شکیبایی به همه پرسش‌های استادان و دانشجویان در زمینه آموزش مجازی به‌صورت تلفنی و ادمین فضای مجازی پاسخگو بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز رشد فناوری توسط مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان

 کامبیز نرماشیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از افزایش ۶ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خبر داد و اظهار کرد: این واحد دانشگاهی به‌منظور پاسخگویی به نیاز استان و با هدف توسعه و تعالی منطقه اقدام به گسترش، راه‌اندازی و تصویب رشته‌های تحصیلی به‌ویژه در مقطع کارشناسی ارشد کرده است.

وی با اشاره به سیل مشتاقان به تحصیل در مقاطع عالی تحصیلات تکمیلی در استان سیستان و بلوچستان، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان با توجه به رسالت اصلی خود، یعنی هموار کردن مسیر پیشرفت و مرتفع کردن مشکلات آموزشی، توانست بر اساس ظرفیت مناسب علمی خود موفق به افزایش ۶ رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه افزایش رشته محل‌ها در استان بستری مناسب برای اجرای عدالت آموزشی و رفاه داوطلبان است، گفت: رشته‌های روانشناسی تربیتی، مشاوره (گرایش مشاوره خانواده)، فیزیولوژی ورزشی (گرایش فیزیولوژی ورزشی کاربردی)، رفتار حرکتی (گرایش آموزش تربیت‌بدنی) و مدیریت دولتی با دو گرایش توسعه منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی، رشته‌هایی هستند که بر اساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مصوب شده و پذیرش دانشجو در این رشته محل‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد