Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-08@17:18:26 GMT

ماجرای رونمایی از پیراهن پوما در دربی تبریز

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۷۰۹۲

ماجرای رونمایی از پیراهن پوما در دربی تبریز

دروازه بان ماشین سازی درمورد پیراهنی که مجبور شده در دربی تبریز بر تن کند توضیحاتی می دهد.

به گزارش "ورزش سه"، ماشین سازی که در قعر  جدول قرار دارد دربی تبریز را به تراکتور واگذار کرد تا اینگونه هرگز امیدی به بقا در لیگ نداشته باشد محمد امین رضایی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: من کاری به افتادن یا نیفتادن تیم‌مان ندارم ولی بازی خوبی انجام ندادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سه بازی اخیر خیلی خوب بودیم ولی در این دیدار واقعا خوب نبودیم و علتش را نمی دانم. بر خلاف اینکه ما تمرینات و روند خوبی داشتیم واصلا روز خوبمان نبود من به شخصه خودم تلاشم را کردم ولی روز ما نبود. فشار های روحی روانی آنقدر روی ما زیاد است که روان ما آسوده نیست و برای همین این اتفاقات پیش آمد.


این بازیکن در خصوص اخراج بازیکنشان محمد امین اسدی گفت: بعضی مواقع روی بی‌تجربگی بازیکن در شرایطی خاص این مسائل اتفاق می‌افتد ولی اشکالی ندارد. انشاءالله که محمد امین با قدرت برمیگردد. از نظر من اگر امین  قدر خودش را بداند یکی از بهترین فورواردهای ایران خواهد شد.

 

او در مورد اینکه چرا لباس تمرینش که برای برند پوما بود و با برند بقیه بازیکنان فرق داشت را بر تن کرد ادامه داد: لباس اصلی ما مشکی بود ولی قبل از بازی گفتند گلر تراکتور مشکی می پوشد درحالی که ما فکر می کردیم سبز می پوشد و خیلی ناگهانی ناظر بازی این قضیه را گفت و همه چیز عجله ای شد و به دردسر افتادیم و برای همین من لباس تمرین را بر تن کردم. لحظه آخر این اتفاق افتاد و اگر زودتر می گفتند من هم لباس برند مجید را بر تن می کردم.
دروازه‌بان ماشین سازی در مورد اینکه مالک باشگاه تغییر کرده عنوان کرد: هفته پیش بود که به ما خبر دادند مالک باشگاه عوض شده و درصد ناچیزی برای ما ریختند. به ما قول های بسیار خوبی دادند انشالله همه چیز خوب پیش برود و به اهداف مادی مان برسیم. تقریبا هیچ چیزی تا به اینجای فصل دریافت نکرده ایم و امیدوارم به حرفهایی که مالک جدید زده عمل شود. انشاالله مالک جدید موفق باشد و از آقای زنوزی هم که تا به اینجای کار زحمت کشید و سختی‌های زیادی را تحمل کرد تشکر نی کنم.کار در بخش خصوصی و در این شرایط اقتصادی تیم‌ها را تحویل می‌گیرند سخت است.

تراکتور ماشین سازی تبریز

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تراکتور ماشین سازی تبریز ماشین سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور :اهالی روستای کن و بسیاری از روستاهای حاشیه‌ای تهران کمتر به شهر می‌آمدند. اغلب نیازهای روزمره را در روستا مهیا می‌کردند و در مواردی خاص و یا برای فروش میوه و محصولات باغی و دامی راهی شهر یا همان مرکز پایتخت می‌شدند. به همین دلیل، مهم‌ترین وسیله حمل‌ونقل همان چهارپا بوددر چنین دورانی، بنز سفیدرنگ حاج محمد یعقوبی که به حاج محمد بالونی معروف بود، باهیبت و شکوه خاصی وارد روستا شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

این یعنی راه رفت‌وآمد به شهر هموارترو راحت‌تر شده و جوان‌ترها بیشتر از روستا خارج می‌شدند. «علیرضا یعقوبی» نوه حاج محمد بالونی می‌گوید: «پدربزرگ هیچ‌وقت حاضر نشد ماشینش را بفروشد. البته قبل از این بنز مینی‌بوس به روستا آمده بود، اما بنز سفید آلمانی ماشین‌ خاصی بود که چشم اهالی به جمالش روشن شد. پدربزرگم جوان‌های زیادی را با همین بنز به شهر می‌برد. رفت‌وآمد اهالی به شهر باعث شد تا هم لهجه کنی‌ها تغییر کند و هم امکانات شهری بیشتر وارد روستا شود.»

قصه پونکی ها و نخستین ماشین های کدخدا

روستای پونک هم جزء نخستین روستاهایی بود که مردمانش ماشین‌دار شدند. مرحوم «محمد فدایی» کدخدای پونک با خرید یک جیب نخستین ماشین را به روستا آورد. «احترام فدایی» دختر کدخدا می‌گوید: «پدر علاقه زیادی به ماشین داشت. اول جیب خرید و بعد فولکس را به روستا آورد و بعد هم شورلت معروفش که عاشقش بود.

مرحوم محمد فدایی ، آخرین کدخدای پونک در کنار ماشین معروفش

آن روزها خرید ماشین هم هزینه زیادی داشت و هم گرفتن تصدیق رانندگی مشکل بود. در مسیر جاده روستای حصارک و طرشت اتوبوسی تردد می‌کرد که به «اتوبوس توکل» معروف بود. این اتوبوس اهالی این محدوده را به شهر می‌برد، اما دیربه‌دیر می‌آمد برای همین پدرم مردم را هر جا که می‌دید سوار می‌کرد. بعدها پدرم ۲ مینی‌بوس خرید و این مینی‌بوس‌ها مسافرهای روستاهای پونک را به باغ فیض، صادقیه، سه‌راه طرشت و بعد خیابان آزادی می‌بردند.»

دختر آخرین کدخدای محله پونک خاطره تلخی از ماشین‌های آن روزگار دارد. او می‌گوید: «حاج محمدحسن پونکی که پدر مادرم بود در خیابان آزادی با ماشین تصادف و فوت می‌کند. او نخستین پونکی بود که در حادثه رانندگی درگذشت.»

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

کد خبر 849185 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • رود فن نیستلروی: بر تن کردن پیراهن رئال مادرید، مانند پوشیدن لباس سوپرمن است
  • پرفروش‌ترین لباس‌های فصل جاری NBA
  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • رونمایی از تیاگو سیلوا در پیراهن فلومیننزه / عکس
  • رونمایی رسمی از پیراهن جدید بایرن مونیخ + عکس
  • ناظر داوری بازی گل گهر و شمس آذر: لباس دو تیم در جلسه هماهنگی مشکلی نداشت، زیر نور مشکل ایجاد شد!
  • (عکس) رونمایی از لباس متفاوت پرسپولیس مقابل نساجی
  • عکس‌| رونمایی از لباس متفاوت پرسپولیس مقابل نساجی
  • اتفاق عجیب؛ بازیکنان گل گهر بین دو نیمه لباس شان را تغییر دادند!
  • یک تساوی دیگر از گل‌گهر؛ تیمی با ۲رنگ پیراهن!