Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز گفت: ثبت‌نام پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز برای مهر ۱۴۰۱ از از ۱۴ تیر ماه برای ثبت نام کاردانی ناپیوسته از طریق سایت سنجش آغاز شد و علاقه مندان می‌توانند از طریق سایت سنجش و یا با مراجعه حضوری به مرکز و ارائه مدارک تحصیلی برای ثبت نام خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رباب نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی بدون آزمون و براساس مدارک تحصیلی است و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و ارزش و اعتبار مدرک این دانشگاه با توجه به کاربردی و مهارتی بودن دوره‌ها در تمام کشورهای دنیا معتبر است و اکنون این مرکز با حدود ۱۱۴۰ دانشجوی فعال و بیش از ۵۵۰۰ دانش آموخته و ۱۳۲ مدرس فعال در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: امکانات کارگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی دوره‌های در حال اجرا برای آموزش عملی و مهارتی دانشجویان فراهم شده است که از جمله می‌توان به سایت‌های کامپیوتری، لابراتوار زبان، کارگاه معماری، آتلیه عکاسی، کارگاه دوخت و برش لباس، کارگاه طراحی و گرافیک و کتابخانه مجهز به کتابهای تخصصی، دفتر مشاوره روانشناختی و دفاتر کار برای فعالیت انجمن‌های علمی و دانشجویی اشاره کرد.  

وی افزود: وجود دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال فارغ‌التحصیلان در ساختار جهاددانشگاهی و همچنین راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی از سال ۹۷ در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی، فرصت خوبی را برای کمک به فضای کسب و کارهای نوپا در میان دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز فراهم کرده است و این مرکز جهت حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه دانشجویان برای تجاری‌سازی فناوری و تولید محصول، فضا و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

نوروزی خاطرنشان کرد: از دیگر ویژگی‌های علمی آموزشی مرکز می‌توان به تعرفه‌های پایین شهریه تحصیلی و ارائه تخفیف‌های ویژه به دانشجویان فعال و ممتاز و تخصیص وام شهریه صندوق رفاه بدون کارمزد و تقسیط بعد از فارغ التحصیلی برای دانشجویان و تقسیط شهریه برای دانشجویان، اعطاء وام شهریه و وام کارآفرینی از طرف بانک مهر ایران به دانشجویان جهاددانشگاهی، اولویت فارغ التحصیلان ممتاز مرکز برای جذب در بخش‌های مختلف سازمان جهاددانشگاهی استان و برای آشنایی بیشتر دانشجویان با محیط کار و ورود به فضای کار، قراردادهای مختلف با اصناف و بنگاه‌های اقتصادی منعقد شده است که دانشجویان برای گذراندن کارآموزی و کاربینی در محیط واقعی کار قرار می‌گیرند، اشاره کرد.

وی یادآور شد: رشته‌های جدید حقوق به انضمام رشته‌های تولید محتوای دیجیتال و مهندسی سامانه‌های نرم افزار و توسعه دهنده‌ی وب، مدیریت کسب و کارهای اینترنتی از دوره‌های جدیدی است که با بازار کار بسیار عالی به دوره‌های مرکز اضافه شده است.

وی در ادامه بیان کرد: این مرکز با اجرای گرایش‌های مختلف گروه شغلی لباس، تنها مرکز مجری خوشه دوخت و طراحی لباس در منطقه‌ی شمالغرب است و رشته کاردانی دوخت و طراحی لباس با اساتید مجرب و آکادمیک و امکانات و تجهیزات عالی در این مرکز اجرا می‌شوند و با ارتباط و هماهنگی انجام شده با اتحادیه‌های پوشاک و اصناف و اتاق بازرگانی استان، بازار اشتغال برای فارغ التحصیلان این رشته‌ها هموار است.

 رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز گفت: سایر رشته‌های مرکز نیز در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و فرهنگ و هنر، عکاسی، گرافیک، روابط عمومی، مدیریت گردشگری، بر اساس نیاز بازار کار و وجود فرصت اشتغال در استان در حال اجرا هستند.  

وی در پایان تاکید کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام می‌توانند به ادرس پرتال مرکز به نشانی https://tabriz.iastjd.ac.ir مراجعه یا با شماره‌ ۳۶۵۹۰۲۴۴ تماس حاصل کنند. 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه علمی کاربردی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی فارغ التحصیلان علمی کاربردی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران

وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی، گفت: ۳۲ مرکز خرید در استان تجهیز و آماده آغاز عملیات خرید تضمینی گندم هستند و در صورت نیاز به افزایش تعداد مراکز خرید و تصویب کارگروه، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان آمادگی لازم را برای افزایش تعداد مراکز خواهد داشت.

او افزود: در سال جاری سیاست‌های دولت در حمایت از کشاورزان و در راستای تحقق شعار سال بر این است که از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی در خرید دانه روغنی استفاده نماید که در استان مازندران نیز یک شرکت بخش خصوصی به عنوان خریدار دانه روغنی کلزا معرفی شده و همزمان با آغاز برداشت کلزا در استان فعالیت این شرکت نیز با همکاری و نظارت سازمان جهاد کشاورزی آغاز خواهد شد.

مدیرکل غله مازندران گفت: در سال ۱۴۰۲ با خرید ۱۱۸ هزار تن گندم افزایش ۴۲ درصدی و جهش تولید را تجربه کردیم و امیدواریم در سال جاری نیز با شرایط آب و هوایی حاکم، وضعیت مطلوب تری را از لحاظ تامین نیاز کشور در پیش داشته باشیم.

وفائی نژاد افزود: در سال گذشته ۹۶۰۰ تن کلزا در استان مازندران خریداری کردیم و دولت به منظور حمایت از کشاورزان قیمت خرید را از ۲۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان افزایش داد.

حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

او با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز می‌باشد گفت: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تامین نماییم.

او با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، افزود: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالا‌های اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، گفت: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی‌ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

او از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد